Ομελέτα με λουκάνικα



Οι ομελέτες είναι από τα πιο αγαπημένα και θρεπτικά φαγητά, ακόμα κι αν είναι φτιαγμένες μόνο με αυγά.
Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο νόστιμη είναι αυτή εδώ, που έχει μέσα και κεφαλοτύρι, γκούντα, παριζάκι, πιπεριά και χωριάτικα λουκάνικα.
Ένα πλήρες γεύμα, πολύ εύκολα και γρήγορα.


Βάζουμε τη μαργαρίνη στο τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα. 
Όταν ροδίσουν, προσθέτουμε την πιπεριά.
Κόβουμε τη γκούντα και το παριζάκι σε μικρά κυβάκια.


Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το γάλα και το κεφαλοτύρι.
Ενώνουμε όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε στα λουκάνικα. 
Όταν ψηθεί απ' τη μία πλευρά τη γυρίζουμε από την άλλη.

Σχόλια